Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Mih- Ma Construct
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Inchirieri auto cu sofer
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
SC MIH-MA SRL Brasov
RO 23703786
J08/1063/10.04.2008

Societatea noastra, cu sediul in Sacele, judetul Brasov, va pune la dispozitie autoutilitarele Ford Transit Jumbo si Peugeto Boxer(volum - 14 mc, greutate maxima autorizata – 1,8 t, posibilitate de incarcare 5 europaleti respectiv 4 europaleti) pentru transport rutier de marfa intern si international distributie marfa pe baza de contract sau ocazional.

Va oferim posibilitatea de a inchiria autoutilitara, inchirierea se va face cu tot cu sofer si in baza unui contract de transport.

AVANTAJE

Nu mai trebuie sa va achizitionati propriile vehicule.
Eliminati toate costurile de intretinere, benzina si asigurare pentru autovehiculele companiei.
Eliminati toate costurile de personal aferente, inclusiv taxe, bonusuri si beneficii pentru soferii sau curierii proprii.

Eliminati toate concediile medicale, de vacanta, alte zile libere platite pentru acesti angajati.
Transformati costurile cu transportul si livrarea din costuri fixe in costuri variabile, pe baza volumului propriu de activitate, nu intotdeauna constant.
Platiti pentru aceste servicii, adaptate perfect nevoilor generale sau punctuale ale dumneavoastra, numai atunci cand aveti nevoie de ele !

Pentru mai multe informatii (preturi sau posibile colaborari) ne puteti contacta la numarul de telefon 0749060488, persoana de contact Magyari Mihai.
Din Gura in Gura